Salon De Roos Natuurzuivere Huidverzorging » Nieuwsbrief » zomeraanbieding

SCHOONHEIDSSALON DE ROOS

NATUURZUIVERE HUIDVERZORGING

Dit is de eerste nieuwsbrief van Salon de Roos. Je ontvangt de nieuwsbrief omdat je abonnee, klant, of op een andere manier deel van mijn netwerk bent. Fijn als je de mail doorstuurt aan mensen, die mogelijk geinteresseerd zijn in de diensten van Salon de Roos!

 

GUN JEZELF EEN HELE SPECIALE KORTE VAKANTIE

Het klinkt verrassend, een gezichtsbehandeling die met een voetenbad begint. Warme voeten zijn echter een goede manier om te komen tot de totale ontspanning die zo belangrijk is bij de Dr. Hauschkabehandeling. Het geurige salievoetenbad is de eerste stap van de behandeling die uit zeven stappen bestaat. De hele behandeling is zo compleet en ontspannend dat menig klant wegdoezelt: "Ik was geloof ik even weg", is een veelgehoorde reactie. De behandeling geeft kort gezegd een optimale ontspanning terwijl de huid professioneel gereinigd en verzorgd wordt.

Een overzicht van de hele behandeling is te vinden op: www.deroosnatuurzuiverehuidverzorging.nl

ZOMERAANBIEDING

Tijdens de zomertijd geldt de volgende kortingsactie:

Van 15 juni tot 18 augustus krijg je op de Complete Dr. Hauschkabehandeling van ruim anderhalf uur €7,50 korting. Je betaalt geen €65,00 maar €57,50 

Verwen jezelf met deze hele speciale korte vakantie en maak snel een afspraak........

 

Voor nieuwe klanten geldt nog tot 1 januari 2015 de kennismakingsaanbieding van 25% korting op een behandeling naar keuze.

SPAARSYSTEEM

Voor alle klanten heeft Salon de Roos sinds augustus 2013 een spaarsysteem. Elke euro die je uitgeeft aan producten of behandelingen telt mee in dit systeem. Voor iedere 20 euro die je besteedt ontvang je een stempel. Bij een volle spaarkaart (30 stempels) ontvang je 50% korting op de Complete Dr. Hauschkabehandeling of de Klassieke Dr. Hauschkabehandeling. Speciale maandaanbiedingen of andere kortingen vallen buiten dit spaarsysteem.

 

TIP

Probeer in de zomermaanden eens de Bodyolie Citroen Lemongrass van Dr. Hauschka. Het is een verkwikkende, fris ruikende bodyolie die een impuls geeft van "goed in je vel" te komen. De olie is activerend en vitaliserend door de geur van zongerijpte citroenen. Voor deze olie worden citroenschil, maretak, kiezelhoudend paardestaart en lemongrass een week lang volgens een uniek ritmisch procede bij 37 graden Celsius geweekt in biologische zonnebloemolie. Na het douchen of baden de olie zacht in de nog vochtige huid masseren. In de praktijk staat een tester, om kennis te maken met dit product. 

 

Graag tot ziens in mijn praktijk en een ontspannen zomer gewenst!

Femmie

Hartelijke groet,
Salon De Roos
Femmie Timmerman
06-24720208
www.deroosnatuurzuiverehuidverzorging.nl