Salon De Roos Natuurzuivere Huidverzorging » Nieuwsbrief » IK GA OP VAKANTIE EN NEEM MEE

SCHOONHEIDSSALON DE ROOS

NATUURZUIVERE HUIDVERZORGING

Ik ga op vakantie en neem mee

De zomervakantie staat weer voor de deur en welke producten van Dr. Hauschka zijn nu handig om mee te nemen op vakantie.

Het vergaat mij zo, dat als we op vakantie gaan met de auto en we royaal plaats in de koffer hebben, ik mezelf niet zoveel  beperkingen opleg en naast de gewone dagverzorging nog allerlei producten meeneem, zodat ik ter plekke kan kiezen voor een badolie of een lekker masker.

Maar  bijvoorbeeld met een wandel of fietsvakantie of tijdens een weekendje weg met alleen maar handbagage, kies ik voor de meest eenvoudige verzorging en neem zo weinig mogelijk mee. Bijvoorbeeld:

* Mini reinigingsmelk

* Mini reinigingscrème

* Mini dagcrème

* Mini gezichtslotion (soms 2 stuks)

* Mini nachtserum

* Deodorant Salie mint

* Mini handcrème

Als je de producten zuinig gebruikt kun je hiermee 10 tot 14 dagen je gezicht verzorgen. Je kunt ze los kopen of in een handig Dr. Hauschka minipakket gezichtsverzorging(in een mooi blikje) wil je dat niet dan kun je ook bij de Hema een reissetje kopen. Dat is een aantal kleine lege verpakkingen, die je kunt vullen met producten die je in huis hebt.

Is er nog plaats in de koffer kies dan eens voor de After Sun van Dr. Hauschka. Deze is voor van alles te gebruiken. (voetcrème/ bodymilk of zelfs een masker) De aftersun zit in . een tube, ruikt naar zomer en zon en is lekker vol.

Het Lichaamspoeder is ook een fijn product: Het helpt tegen allerlei soorten jeuk, zoals muggenbeten, brandnetels, eczeem, opkomende koortslipt etcetera.

En voor de thuisblijvers nog maar eens de tip: Probeer in de zomertijd eens de bodyolie Citroen Lemongras van Dr. Hauschka. Het is een verkwikkende, fris ruikende bodyolie. De bodyolie vitaliseert en verstevigt je huid.

 

Inspiratie-en stiltewandelingwandeling: zondag 28 juni van 10.00-12.00 uur in de Klencke, Oosterhesselen

Zondag 28 juni kun je nog meedoen met een inspiratie-en stiltewandeling in de Klenke. We wandelen ongeveer 5 kwartier en staan daarnaast regelmatig stil voor een natuuropdracht.

Kosten €10, inclusief koffie of thee. Aanmelding kan via de site of via femmie.timmerman@casema.nl (0624720208)

 

Nieuwe data introductiecursus SoulCollage®

In het najaar worden er verschillende cursussen SoulCollage® georganiseerd. Eind juli/ begin augustus zijn de precieze data bekend. Deze worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief, op facebook  en op de site.

 

Kraam en doorlopende handmassage op het Festival der Zoete Verleidingen:

Op 6, 7 en 8 augustus staat Salon de Roos met een kraam en een partytent op het Festival der Zoete Verleidingen aan de Bommertsweg 2 in Sleen. Op de kraam zijn alle rozenproducten van Dr. Hauschka en Weleda met een flinke korting te koop en kun je je voor €5.00 laten verwennen met een handmassage en een lekkere handrozenpakking.

Raad het aantal rozenblaadjes in de vaas en win een heerlijke

Dr. Hauschkabehandeling

Iedereen kan bovendien meedoen aan de loterij om een gratis behandeling van 1 1/2 uur te winnen. Deze zomer staat de kraam op 3 verschillende markten en tijdens iedere markt kun je meedingen naar de gratis behandeling. Eind augustus wordt de uitslag via de mail bekendgemaakt.

Wie weet zien we elkaar op het festival zoet in Sleen?

Voor meer informatie over het festival: kijk op www.festivalzoet.nl

 

Graag tot ziens .....en een ontspannen zomer gewenst.

 

Hartelijke groet,
Salon De Roos
Femmie Timmerman
06-24720208
www.deroosnatuurzuiverehuidverzorging.nl