De Roos
Menu
De Roos

DE KLASSIEKE DR. HAUSCHKABEHANDELING

Bij de Klassieke Dr. Hauschkabehandeling wordt de doorstroming in het hele lichaam bevorderd. Voor een ontspannen begin, start de Klassieke Dr. Hauschkabehandeling met een geurend salie voetenbad, gevolgd door het uitstrijken en masseren van benen en voeten, armen en handen en door het uitstrijken van de haren . Zo komt het altijd actieve hoofd tot rust.

Na warme geurige kompressen op decolleté en gezicht, volgt een dieptereiniging en worden onzuiverheden verwijderd. De Dr. Hauschkabehandeling kent geen peeling of scrub. Alleen datgene wat de huid uit zichzelf loslaat wordt verwijderd. 

Het daarop volgende Dr. Hauschkagezichtsdampbad en het Gezichtsmasker op basis van helende aarde zuiveren de huid tot in de poriën. Terwijl het Gezichtsmasker zijn werk doet, verkoelen en ontspannen Dr. Hauschka-oogcompressen het gebied rond de ogen.

Dan is het tijd voor het hart van de behandeling: de bovengenoemde lymfestimulatie. Fijne penseelstreken en zachte handbewegingen stimuleren de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfesysteem.

Door de reiniging en de ontspanning wordt de intensieve gezichtsverzorging,  bestaande uit een huidconditioner en een verzorgend masker,  goed door de huid opgenomen.

Terwijl het masker intrekt, wordt een decolletémassage gegeven met  een warme aromatische olie.

De behandeling wordt afgerond met een op het huidbeeld afgestemde  dagverzorging.

 

De klassieke Dr. Hauschkabehandeling duurt ruim 2 uur. Alle kortere behandelingen zijn afgeleid van deze behandeling, waarbij het accent steeds ergens anders wordt gelegd.

De Dr. Hauschkaproducten en behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als  vrouwen, jong of ouder en voor elk huidbeeld, zelfs voor de meest allergisch reagerende huid.